Ποδηλατικός Αγώνας Volkswagen Cyprus Cycling Tour 2012

1615 views Leave a comment

Φίλες ποδηλάτριες, σας επισυνάπτουμε πιο κάτω βασικές πληροφορίες για τον ποδηλατικό αγώνα Volkswagen Cyprus Cycling Tour που θα γίνει στα τέλη Μαρτίου 2012.

Η Διοργάνωση

Το Volkswagen Cyprus Cycling Tour 2012 είναι αγώνας Δρόμου ανοικτός σε όλους, διάρκειας τριών ημερών ο οποίος θα διεξαχθεί στην Κύπρο το Μάρτιο 2012. Είναι μία διοργάνωση όπου επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδηλάτες έχουν την ευκαιρία να ποδηλατήσουν πλάι -πλάι, να ανέβουν τα ομορφότερα βουνά της Κύπρου και να απολαύσουν το κλίμα και τη φύση της Κύπρου. Η ιδέα αυτής της διοργάνωσης είναι να φέρει όλους του παθιασμένους ποδηλάτες μαζί, με το ποδήλατο τους για να απολαύσουν την καταπληκτική φύση της Κύπρου και να διασκεδάσουν σε μία ξένοιαστη και άνετη ατμόσφαιρα που θα προσφέρει η διοργάνωση.

Η διαδρομή αποτελείται από τρία στάδια, προσεκτικά επιλεγμένα για να προσφέρουν στους συμμετέχοντες πρόκληση, διασκέδαση καθώς και την ευκαιρία να ποδηλατήσουν στις ομορφότερες περιοχές της Κύπρου και να απολαύσουν υπέροχη θέα. Οι διαδρομές που θα αρχίζουν καθημερινά από τις Κυπριακές ακτές, θα περνούν μέσα από παραδοσιακά χωριά, θα ανεβαίνουν μερικές από τις πιο όμορφες βουνοκορφές και θα κατηφορίζουν και πάλι στην ακτή, δίνοντας έτσι σε όλους μας ένα λόγο για να λάβουμε μέρος σε αυτή την ποδηλατική εμπειρία στην Κύπρο!

Πακέτα Συμμετοχής: Για τους συμμετέχοντες στο Volkswagen Cyprus Cycling Tour 2012 έχουμε διευθετήσει διαμονή σε ξενοδοχεία 4 αστέρων για καλύτερη ξεκούραση και ψυχαγωγία στον χρόνο που θα βρίσκεστε κάτω από το ποδήλατο κατά τη διάρκεια του Tour.

  • Προσιτά και Πλήρη πακέτα Συμμετοχής
  • Επιλογές για επιπλέον διανυκτερεύσεις και φιλοξενούμενους (μη συμμετέχοντες)
  • Περιορισμένες θέσεις Συμμετοχής. Εγγραφείτε έγκαιρα για να εξασφαλίσετε θέση
    • 50 προαιρετική εγγραφή ανά διαδρομή (για να εξασφαλίσετε την θέση σας)
    • Πλήρης επιστροφή τέλους συμμετοχής μέχρι 1 Μαρτίου 2012
    • 75% επιστροφή για ακύρωση μέχρι 15 Μαρτίου 2012
    • 50% επιστροφή για ακύρωση μέχρι 23 Μαρτίου 2012
    • Καμία επιστροφή μετά τις 23 Μαρτίου 2012
  • Δραστηριότητες για την οικογένεια και φίλους είναι διαθέσιμες
 Στο πακέτο δεν περιλαμβάνεται διαμονή κατα το βράδυ πρίν την έναρξη της πρώτης διαδρομής από τη Λάρνακα. Το πακέτο ισχύει για όλους τους συμμετέχοντες. Το πακέτο επίσης περιλαμβάνει τη μεταφορά από την περιοχή τερματισμού του τελευταίου σταδίου του αγώνα προς Λάρνακα. 

Όλες τις πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα θα τις βρείτε στο www.cypruscyclingtour.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.