Διάλεξε χειμερινό ΜΤΒ λάστιχο

1662 views Leave a comment

Τώρα που η λάσπη κάνει όλο και πιο συχνά την εμφάνισή της, τα καλοκαιρινά λάστιχα του MTB σας, είναι πλέον ανεπαρκή. Στομώνουν εύκολα και η πρόσφυση πάει περίπατο. Όταν αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πώς θα φτιάξουμε αυτό το άρθρο, το μυαλό μας πήγε στο να παρουσιάσουμε ένα λάστιχο για λάσπη.

Όμως ας μη γελιόμαστε: πόσες από εσάς θα οδηγήσετε αποκλειστικά σε λάσπη τους επόμενους μήνες;

Έτσι προσανατολιστήκαμε να σας δώσουμε τα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξετε για να αγοράσετε ένα καλό ζευγάρι λάστιχα για χειμωνιάτικη χρήση και όχι απλώς ένα ζευγάρι λάστιχα για λάσπη. Αυτή η προσέγγιση μπορεί να έχει αρκετούς συμβιβασμούς, αλλά η πρακτική που ακολουθείται γενικά απ’ όλους μας, είναι δύο ζευγάρια λάστιχα, ένα για καλοκαίρι, ένα για χειμώνα. Κατά τη γνώμη μας, ένα ζευγάρι λάστιχα χειμώνα – καλοκαίρι είναι ανεπαρκές και ανασφαλές.

Τα χειμερινά λάστιχα υπάρχουν σε πάρα πολλά σχέδια, ποιότητες και μεγέθη. Γενικά όμως είναι στενά για να έχουν καλή συμπεριφορά στη λάσπη. Το βάρος τους, είναι πάντα κάτι που το παίρνουν όλοι υπόψη, εκτός αν ασχολούνται μόνο με το Downhill. Όλες οι καλές εταιρείες έχουν τέτοια λάστιχα στη γκάμα τους, οπότε σε σας μένει να κάνετε την τελική επιλογή.

Αν είστε νέα στο σπορ, ρωτήστε την παρέα σας για το τι λάστιχο ταιριάζει στα μέρη που συνήθως κάνετε τις βόλτες σας ή πάρτε πληροφορίες από ένα καλό –και εμπιστοσύνης- κατάστημα. Μάλλον θα ακούσετε τις πιο διαφορετικές απόψεις, αλλά κάτι θα βγάλετε στο τέλος. Όπως κι αν έχει, τα λάστιχα που θα διαλέξετε θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ποδηλατική σας απόλαυση. Ανοίξτε λοιπόν τη φωτό και διαβάστε μερικές απλές και κατανοητές συμβουλές.

Πηγή:planetbike.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.