MERIDA Juliet Μοναδικά ποδήλατα για μοναδικές γυναίκες

4066 views Leave a comment

Τα γυναικεία ποδήλατα που κάνουν τη διαφορά!

Οι γυναίκες είναι διαφορετικές – το ίδιο και η MERIDA! Οι ειδικοί της Ε&Α της Merida, συνειδητοποίησαν σύντομα ότι τα γυναικεία ποδήλατα θα πρέπει να αναπτύσσονται με την ίδια φροντίδα όπως τα αντίστοιχα αντρικά. Αυτός είναι και ο λόγος που η MERIDA προσφέρει μία ειδική σειρά ποδηλάτων για γυναίκες τόσο εντός όσο και εκτός του δρόμου! Όπως καταλαβαίνετε, η σχεδίαση για τα γυναικεία ποδήλατα είναι διαφορετική. Αλλά πέρα από τα οπτικά χαρακτηριστικά που κάποιος εύκολα διακρίνει, αυτά τα ποδήλατα πρωτίστως εντυπωσιάζουν για τα ειδικά τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους.

ROAD JULIET – Χαλάρωση ή τέρμα το γκάζι στους δρόμους

Οι γυναίκες ποδηλάτισσες σίγουρα θα απολαύσουν το γεγονός ότι η γεωμετρία των ποδηλάτων μας προέρχεται από τον σχεδιασμό της σειράς RIDE που έχει ως στόχο την άνεση – όχι γιατί οι γυναίκες έχουμε λιγότερες φιλοδοξίες, αλλά και για διάφορους άλλους σημαντικούς λόγους: Η μεγαλύτερη βάση της ρόδας παρέχει μεγαλύτερη ομαλότητα στην οδήγηση, ενώ ο επιμηκυμένος κάθετος μπροστινός σωλήνας (head tube) προσδίδει επιπλέον  σταθερότητα στο ποδήλατο. Επιπλέον, το κοντύτερο παλουκόσελο και η πιο όρθια θέση προσφέρουν καλύτερη οπτική εικόνα για όλες τις καταπληκτικές εμπειρίες που θα συναντήσετε μπροστά σας. Το στενότερο (σε διατομή) τιμόνι και οι ειδικές μανέτες των φρένων ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της γυναίκας: έχουν το κατάλληλο μέγεθος για τα χέρια μιας γυναίκας προσφέροντας ασφαλές κράτημα και πλήρη έλεγχο των φρένων. Επίσης υπάρχουν και μικρότεροι δισκοβραχίονες με compact μετάδοση (170 mm, 50/34 δόντια) και ειδικές γυναικείες σέλες με την τεχνολογία ΔΙΠΛΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ.

Άψογη σχεδίαση και τεχνολογία

Για γυναίκες που λατρεύουν την πραγματική ταχύτητα πάνω στα λεπτά λάστιχα, η JULIET έκδοση της high-end αγωνιστικής μηχανής  SCULTURA EVO αντιπροσωπεύει μία ιδανική λύση: Χάρη στη γεωμετρία της σειράς RACE, αυτό το ποδήλατο επιτρέπει να πατηθεί τέρμα το γκάζι χωρίς συμβιβασμούς –  χάρη στο  πολύ άκαμπτο και ελαφρύ πλαίσιο από ανθρακονήματα αλλά και τη νέα σειρά 105 της Shimano. Φυσικά, τόσο το τιμόνι όσο και η σέλα είναι ειδικά για γυναίκες.

 

JULIET MTB – Μέγιστη οδηγική διασκέδαση

 Τα προϊόντα της MERIDA επιτρέπουν στις γυναίκες οπαδούς του MTB να απολαύσουν  τις διαδρομές σε μονοπάτια και χωματόδρομους όσο το δυνατόν περισσότερο: Τα ανανεωμένα JULIET hardtails εκπλήσσουν με τις προσαρμοζόμενες γεωμετρίες τους, καθώς και με τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ δισκόφρενων ή απλών φρένων. Οι επιμηκυμένοι μπροστινοί σωλήνες και οι ενισχυμένοι στην κορυφή πλάγιοι σωλήνες  έχουν σαν αποτέλεσμα μια πιο όρθια θέση ποδηλασίας, ανακουφίζοντας από την πίεση τα οστά της ευαίσθητης ηβικής περιοχής. Επιπλέον, η χαμηλότερη θέση του οριζόντιου σωλήνα επιτρέπει πάντα χωρίς προβλήματα τη γρήγορη επαφή με το έδαφος με βάση τα γυναικεία πόδια! Εν τω μεταξύ, τα τρία μέλη της σειράς JULIET PERFORMANCE είναι εμφανώς διαφορετικά: Τα JULIET SCANDIUM 3000-D και JULIET LITE είναι καθαρόαιμες αγωνιστικές μηχανές που ακολουθούν πιστά την οπτική και τεχνολογική παράδοση του XC πυραύλου μας  O.NINE – ας κυριαρχήσουμε στα μονοπάτια!

 

Ευκίνητα, Γρήγορα και Εκθαμβωτικά Όμορφα!

Εκτός από τα hardtails, οι γυναίκες – κυνηγοί των μονοπατιών μπορούν να βρουν το κορυφαίο μοντέλο της σειράς ONE-TWENTY JULIET 1000-D, ένα γνήσιο αγωνιστικό ποδήλατο διπλής ανάρτησης με ”πριγκιπική” σχεδίαση και πολυτελή εξαρτήματα! Εννοείται ότι όλη η γυναικεία σειρά ΜΤΒ της ΜERIDA έχει γυναικεία χαρακτηριστικά και ειδικά περιφεριακά που περιλαμβάνουν στενότερα τιμόνια και ανατομικές προσαρμοζόμενες σέλες, άνετα ελαστικά καθώς και  αναρτήσεις ειδικά ρυθμισμένες για το μικρότερο βάρος του γυναικείου σώματος. Η διακριτική εμφάνιση είναι και αυτή μέρος της φιλοσοφίας μας – να δημιουργήσουμε ένα γνήσιο γυναικείο ποδήλατο με όλα εκείνα τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που έχουν καθιερώσει τη MERIDA!

Πηγή: merida-bikes.com
Απόδοση: womenscycling.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.