Την Κυριακή ο τελευταίος αγώνας του Cyprus Sunshine Cup

769 views Leave a comment

Ο τελικός γύρος του Cyprus Sunshine Cup 2012 πλησιάζει για τους αθλητές. Η Annika Langvad (Δανία) είναι έτοιμη να  κανει ακόμη ένα βήμα στον αγώνα της Αμαθούντας για τη νικη στη γενική κατάταξη.

Οι ίδιες κορυφαίες ποδηλάτριες έχουν ήδη εγγραφεί όπως και το προηγούμενο σαββατοκύριακο στον αγώνα των Αυξεντίων. Στη λίστα εκκίνησης βρίσκεται και η δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Irina Kalentieva (Topeak-Ergon) από τη Ρωσσία, η οποία επιστρέφει στους αγώνες μετά από δύο εβδομάδες προετοιμασίας.

«Θα είμαι καλύτερη στην Αμαθούντα», είπε η Irina Kalentieva μετά την εμφάνιση της στον εναρκτήριο αγώνα στην Ορόκλινη. Έτσι, η παγκόσμια πρωταθλήτρια μαραθώνιου Annika Langvad (Fujibikes Rockets) θα έχει ακόμη μία δυνατή αντίπαλο για τον αγώνα ανάμεσα στα αρχαία ερείπια της Αμαθούντας.

Η Ολυμπιονίκης Sabine Spitz (Γερμανία, Sabine Spitz –Haibike) υπέφερε από κρυολόγημα στους αγώνες των Αυξεντίων το οποίο κράτησε και για τις επόμενες μέρες. Γι’ αυτό υπάρχει ένα ερωτηματικό όσο αφορά την παρουσία της στην Αμαθούντα.

Ίσως, η συναθλήτρια της Tereza Hurikova (Τσεχία) να είναι το μεγάλο φαβορί. Πριν μέρες έδειξε πόσο δυνατή είναι και ότι είναι δύσκολο να την ακολουθήσουν. Η αυτοπεποίθηση της έχει ανέβει μετά τις δύο νίκες των σταδίων στο Μαχαιρά.

Η Γερμανίδα Adelheit Morath (Felt Otztal X-Bionic) είναι ακόμη μία νεαρή η οποία είχε πολύ γερά πόδια τα προηγούμενα σαββατοκύριακα και πιθανόν η νικήτρια χάλκινου μεταλλίου στους Ευρωπαϊκούς και πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια U23 Tanja Zakelj (Salcano FactoryTeam) όπως και η Σλοβενή ομοεθνής της Blaza Klemencic (Felt Otztal X-Bionic) είναι σε πολυ καλη φυσική κατάσταση. Η Ευρωπαϊκή Πρωταθλήτρια του 2010, Katrin Leumann (GhostFactory Racing) αν ξεπεράσει το κρυολόγημα της, φυσικά και θα μπορεί να είναι ακόμη μία πιθανή αθλήτρια για μία θέση στο βάθρο με φόντο τα αρχαία μνημεία της Αμαθούντας.

Άσχημα είναι τα νέα από την Alexandra Engen (Ghost Factory Racing). Μετά από ακόμη μία εξέταση, διαπιστώθηκε ότι η Σουηδή πρωταθλήτρια έπαθε κάταγμα όταν είχε πτώση στον αγώνα της Ορόκλινης. Γι αυτό θα πρέπει να φορά έμπλαστρο για περισσότερο από τέσσερις εβδομάδες αφήνοντας την έξω από τον αγώνα της Κυριακής αλλά και το Παγκοσμιο Κυπελλο στο Pietermaritzburg της Νότιου Αφρικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.