Σχετικά με το “Γύρο Θυσίας”

1092 views Leave a comment

Λίγα λόγια…
Θυμάμαι πριν ένα χρόνο, όπου με προσωπική πρωτοβουλία, με τη βοήθεια της Ειρήνης Μαντζουράνη (η οποία έβαλε και αυτή όλη της την πειθώ όταν μαζί πήγαμε και ζητήσαμε απο τον κ. Παπουτσά να έρθει σε επαφή με τον ΠΟΠ για να μπορέσουμε να τρέξουμε και εμείς)   αλλά και με τη στήριξη του κ. Λευτέρη Παπουσά ήρθαμε σε επαφή με τον διοργανωτή (Π.Ο. Πατρών) και καταφέραμε να συνεργαστούμε όλοι μαζί ώστε να τρέξουν και οι γυναίκες σε αυτόν τον δύσκολο αλλά ιστορικό αγώνα!
Προϋπόθεση και όρος από τον διοργανωτή ήταν να συμμετάσχουμε τουλάχιστον 3 γυναίκες ώστε να συμπληρωθεί  το βάρθρο. Τελικά τρέξαμε 5.
Ήταν για εμένα προσωπικά πολύ σημαντικό να έχουμε και γυναικείες συμμετοχές στον αγώνα αυτό.
Η αλήθεια είναι ότι είχα σίγουρες  τις 3 συμμετοχές αφού η Δανάη Στρουμπούλη, η Ειρήνη Μαντζουράνη και εγώ επιθυμούσαμε πολύ να τρέξουμε σε αυτήν τη διαδρομή.
Έγινε μεγάλη προσπάθεια για να έρθουν και άλλες κοπέλες.
Φέτος ευελπιστώ ότι θα τρέξουμε τουλάχιστον οι διπλάσιες.
Κάθε αγώνας που τρέχουμε είναι αγώνας από όλες τις απόψεις.
Μόνο με τη δική μας συμμετοχή θα μπορέσουμε να θεωρήσουμε κεκτημένα όλα αυτά που νομίζουμε ότι μας προσφέρονται.
Δυστυχώς αρκετές φορές οι διοργανωτές σκεπτόμενοι, ορθά κατά την αποψή μου, ότι είναι άσχημο να μη συμπληρώνεται το βάρθρο σε κάποια κατηγορία, αποφεύγουν να την συμπεριλάβουν στην προκύρηξη.
Αυτή τη φορά είμαι σίγουρη ότι δεν θα χρειαστούν διαβεβαιώσεις για την συμπλήρωση της κατηγορίας μας, διότι θα είμαστε εκεί πολύ περισσότερες από τρεις!!!

Η συνεργασία της ΠΕΠΑ και του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών αναμένεται όπως κάθε χρόνο άψογη.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Κάλλια Πολυχρονοπούλου,
Υπεύθυνη Γυναικείου Τμήματος Π.Ε.Π.Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.