Victoria: Τσάντα ή Σέλα;

1478 views Leave a comment

Η εταιρία Brooks είναι γνωστή για τα πανέμορφα και ποιοτικά δερμάτινα ποδηλατικά gadgetάκια της και ειδικά για τις σέλες της. Η “Victoria” είναι μια γυναικεία σέλα της Brooks. Ή μήπως μια γυναικεία τσάντα;

H “Victoria Saddle Bag” (Victoria σέλα – τσάντα) σχεδιάστηκε από τον Ian Mahaffy για την Brooks.

Παρατηρώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες που κουβαλούν τη τσάντα τους καθώς ποδηλατούν μέσα στη πόλη ή χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες τσάντες οι οποίες προσαρμόζονται στο πίσω μέρος της σέλας, ο σχεδιαστής θέλησε να βρει έναν τρόπο με τον οποίο η τσάντα να είναι “περισσότερο ενσωματωμένη” στο ποδήλατο, κάνοντας τόσο την μεταφορά της όσο και την ποδηλασία πιο εύκολη.

Οδηγήθηκε λοιπόν στη συσχέτιση της τσάντας και της σέλας. Αρχικά σκέφτηκε την ιδέα να είναι δυνατόν να πάρεις μαζί σου την σέλα και το τσαντάκι της, όπως κάνεις με μια κανονική τσάντα.

Η ενσωμάτωση τσάντας και σέλας έγινε ένα λειτουργικό προϊόν με δικό του μοναδικό χαρακτήρα. Η τσάντα έχει τη μορφή σέλας, και “φοριέται” στη σέλα.

Οι υπάρχουσες τσάντες σέλας δεν προσφέρουν μια εύκολη λύση για να τις βγάλεις από το πίσω μέρος της σέλας και να τις πάρεις μαζί σου. Έτσι προτιμάς να την αφήσεις πάνω στο ποδήλατο, ρισκάροντας να την κλέψουν.

 Κόστος: 160€

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.