Ποδηλατοδρομία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της ECOWEEK 2012

742 views Leave a comment

Ποδηλατοδρομία για όλες τις ηλικίες διοργανώνεται αυτή την Κυριακή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στα πλαίσια της ECOWEEK 2012. Η ανάπλαση επτά πάρκων της Θεσσαλονίκης στο κέντρο της πόλης αλλά και σε περιφερειακές γειτονιές, που εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης και τηςΑντιδημαρχίας Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων για τους εορτασμούς των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης, μπαίνει στο επίκεντρο της συνεργασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση “EcoWeek”.

Συγκεκριμένα σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης τα εργαστήρια EcoWeek 2012, που ξεκινησαν τη Δευτέρα 2 Απριλίου 2012 και διαρκούν έως και την Κυριακή 8 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη θα εστιάσουν σε πραγματικά έργα και σε πραγματικές συνθήκες εργοταξίου, αναδιαμορφώνοντας υφιστάμενα πάρκα σε γειτονιές της πόλης και προτείνοντας οικολογικές παρεμβάσεις σε σχολεία της Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα της Κυριακάτικης ποδηλατοδρομίας και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι ποδηλάτες έχει ως εξής:

Πρόγραμμα
Συγκέντρωση/Εκκίνηση: Πλατεία Αριστοτέλους ώρα 12:00
Διαδρομή: Πλατεία Αριστοτέλους – Λεωφ.Νίκης – Λεωφ. Μεγάλου Αλεξάνδρου – Λεωφ. Τρίτης Σεπτεμβρίου – Μ.Ανδρόνικου – Τσιμισκή – Ιωνος Δραγούμη.
Τερματισμός: Πλατεία Ελευθερίας ώρα 12:45
Στην Πλατεία Ελευθερίας οι σπουδαστές της ECOWEEK θα δείξουν στους ποδηλάτες την ανάπλαση που έχουν κάνει και θα τους ενημερώσουν και για τα υπόλοιπα πάρκα που μπορούν να επισκεφτούν με τα ποδήλατά τους.

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας Θράκης και την υποστήριξη της Εταιρείας ποδηλάτων Γ. Θεοτόκης & Υιοί Ο.Ε.

Πηγή:cyclingnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.