Τηλεοπτικές ορθοπεταλιές

953 views Leave a comment

Δύο εκπομπές αφιερωμένες στο ποδήλατο εντάχθηκαν στο πρόγραμμα των καναλιών

Το ποδήλατο μπήκε στη ζωή μας και τώρα μπαίνει και στην τηλεόραση. Δύο εκπομπές αφιερωμένες στην ποδηλατική κουλτούρα παίρνουν θέση στο πρόγραμμα των καναλιών αποδεικνύοντας πως οι νέες τάσεις μπορούν να βρουν χώρο σε μία τηλεόραση που ως επί το πλείστον μένει προσκολλημένη στα κλισέ του παρελθόντος.

Την Πέμπτη 5 Απριλίου, στις 14.00 στο πρόγραμμα του ANT1 WEBTV Plus έκαναν πρεμιέρα οι ιστορίες… ποδηλάτων. Πρόκειται για το”Bike Stories” με την Ελένη Καρποντίνη. Η εκπομπή συναντά διάσημους Biker lovers, φωτίζει ιστορίες ανθρώπων που έχουν εντάξει το ποδήλατο στην καθημερινότητά τους, παρακολουθεί και καταγράφει όλες τις δράσεις και τις βόλτες που διοργανώνουν ποδηλατικές ομάδες ανά την Ελλάδα. Εκτός από την φιλοσοφία του ποδηλάτου, η εκπομπή καλύπτει και πρακτικά θέματα και παρουσιάζει τα τελευταία μοντέλα, όλα τα καινούργια gadgets και αξεσουάρ για κάθε ποδηλάτη: city lovers, bmx guru, mountain bikers.

Το Σάββατο, 7 Απριλίου, η Αφροδίτη Σημίτη ξεκινά τις «Ποδηλατοδράσεις» στο ΣΚΑΪ στις 14.00. Η εκπομπή εστιάζει και παρουσιάζει μέσα από μια σύγχρονη ματιά, με γρήγορα και άμεσα video το ποδήλατο με σύνθημα “το ποδήλατο είναι το μοναδικό μέσο που δεν είναι μέρος της κρίσης, αλλά είναι λύση”. Στόχος της να αναδείξει την ποδηλατική κουλτούρα ανά την Ελλάδα, καταγράφοντας άπειρα τηλεοπτικά ποδηλατοχιλιόμετρα.
Πηγή:tovima.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.