Δημοπρασία αθλητών για τη Κιβωτό

758 views Leave a comment

Οι εποχές που διανύουμε είναι πρωτόγνωρα δύσκολες για πολλούς από εμάς και ακόμα δυσκολότερες για κάποιους λιγότερο τυχερούς. Οι πρώτοι που πλήτονται από αυτές τις συνθήκες είναι συνήθως οι πιο αδύνατοι και κυρίως τα παιδιά και μαζί με αυτά, όσοι τα στηρίζουν μέσω εξειδικευμένων Οργανώσεων…`

Αυτή τη φορά ζητά υποστήριξη ο μη κυβερνητικός Οργανισμός «Κιβωτός του Κόσμου» ένας Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού στο κέντρο της Αθήνας, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.

Στο αίτημα αυτό ανταποκρίθηκαν οι Έλληνες αθλητές της οργάνωσης κατά του Doping “Βike Pure”, οι οποίοι και ζήτησαν τη συμβολή μας στη διοργάνωση μιας Δημοπρασίας την Τετάρτη 19/12/2012 και ώρα 20:00 στο Χολαργό, με σημαντικά για εκείνους ενθύμια και προσωπικά αντικείμενα ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα, υπέρ της Κιβωτού. Αλλά για να δούμε τα πράγματα από την αρχή:

Η «Bike Pure» (www.bikepure.org) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προωθεί μια πραγματικά ηθικά καθαρή ποδηλασία σε παγκόσμιο επίπεδο και ενθαρρύνει αθλητές και ποδηλατικές ομάδες να συνταχτούν με τις αξίες της: Σεβασμός και υπακοή στους κανόνες ποδηλασίας – Συναγωνισμός με τις φυσικές ικανότητες των αθλητών – Ευγενή άμιλλα – Αθλητισμός χωρίς χρήση απαγορευμένων ουσιών .
Αθλητές που όλοι γνωρίζουμε και σεβόμαστε, όπως ο Περικλής Ηλίας, η Ντενίζ Δημάκη, η Βάσω Λαζοπούλου, ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης, ο Βασίλης Κρομμυδας, ο Κώστας Ξηρόγιαννης και πολλοί άλλοι είναι μέλη της οργάνωσης και προάγουν τον καθαρό αθλητισμό στην Ελλάδα. Και στην προκειμένη περίπτωση θέλουν πραγματικά να συμβάλλουν όσο και όπως μπορούν στη συγκέντρωση χρημάτων και υλικού για τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Αποχωρίζονται λοιπόν σημαντικά γι’ αυτούς ενθύμια, όπως υπογεγραμμένες φανέλες που φόρεσαν σε σημαντικούς αγώνες (βλ. Παγκόσμια Πρωταθλήματα), μασκώτ από αγώνες που συμμετείχαν, κράνη, παπούτσια και άλλα με σκοπό να δημοπρατηθούν σε μια ανοιχτή εκδήλωση. Κι εδώ είναι που ζήτησαν τη δική μας και δική σας συμβολή.

Το Cyclist.gr παρέχει το χώρο στο Χολαργό (Λεωφόρος Μεσογείων 298) την Τετάρτη 19/12/2012 στις 20:00, θέλοντας να συμβάλλει στην προσπάθεια των παιδιών και σας καλούμε όλους να παρευρεθείτε, να γνωρίσετε από κοντά τους αθλητές, να δείτε τα αντικείμενα αλλά και να συμμετέχετε στην Δημοπρασία!

Σας περιμένουμε όλους!

                                                                                                                                   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.