Ποδηλατάδα για… πολύτεκνους!

1045 views Leave a comment

Είναι μητέρα έξι παιδιών και ζει στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ, «απολαμβάνοντας» μια δύσκολη καθημερινότητα, όπως, άλλωστε, οι περισσότερες μητέρες στον κόσμο, και μάλιστα οι πολύτεκνες. «Ποτέ μου δεν αγαπούσα το αυτοκίνητο και προτιμούσα το ποδήλατο για τις μετακινήσεις μου», λέει η 34χρονη Emily Finch.

podilatada1

Όταν, όμως, η οικογένειά της άρχισε να μεγαλώνει, φτάνοντας τα οκτώ άτομα (6 παιδιά από 2-11 ετών και 2 γονείς), τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ. «Δεν ήθελα με τίποτα να δεχτώ ότι τώρα πια θα έπρεπε να πηγαίνω παντού με το αυτοκίνητο.

podilatada2

Γιατί έξι παιδιά, πού να τα χωρέσεις;»… Ψάχνοντας εδώ κι εκεί, κυρίως στο Internet, πίστευε ότι κάτι θα υπήρχε σε ποδήλατο για την περίπτωσή της. Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά μέχρι να βρει τη λύση, δεν το έβαλε κάτω.

podilatada3

Με τα πολλά βρήκε αυτό που ήθελε και το αγόρασε αμέσως. «Ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που θα μπορούσαμε όλοι μαζί να πηγαίνουμε βόλτα, να κάνουμε ποδηλατάδα σαν… οικογένεια, να μην εξαρτιόμαστε από το αυτοκίνητο του μπαμπά, που το χρησιμοποιεί για να πηγαίνει στο γραφείο του αλλά και για να κάνει όλες τις βαριές δουλειές…», συμπληρώνει η Emily.

podilatada4

Το ποδήλατο υπέστη από την ιδιοκτήτρια μερικές βασικές αλλαγές, προκειμένου να χωρέσουν τα παιδιά με ασφάλεια στα καλάθια, και από εκεί και πέρα όλοι φόρεσαν τα κράνη τους και πήραν το… δρόμο τους!

podilatada5

Πηγή: perierga.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.