Ομορφότερο το 8ο S.M.F (Sfendami Mountain Festival)

1201 views Leave a comment

8o SMF sfendami mountain festival
26-27 Απριλίου 2014

Tο 8ο SMF μπορεί να έχει πάρει την σημαία της UCI αυτό όμως δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί με την απουσία της γυναικείας παρουσίας . Η διοργανώτρια αρχή ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ αποφάσισε εκτός του αγώνα xco c2 elite man uci στο 8ο SMF να εντάξει και την κατηγορία XCO C2 Elite woman UCI .
elena_sfendamiΕίναι μια απόφαση που θα χαροποιήσει όχι μόνο το γυναικείο φύλο αλλά όλη την ποδηλατική κοινότητα . Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα δοθεί η δυνατότητα σε ελληνίδες αθλήτριες να συμμετέχουν σε μια αντίστοιχη διεθνή διοργάνωση και να συναγωνιστούν με αθλήτριες από ξένες χώρες .
Θετικά τα μηνύματα από αθλητές ξένων χωρών και ιδιαίτερα βαλκάνιων στέλνοντας μηνύματα ενδιαφέροντος για την διοργάνωση .
Η προετοιμασία της νέας διαδρομής XCO 5,1 km έχει προχωρήσει αρκετά και το επόμενο διάστημα τοποθετούνται διάφορα τεχνικά εμπόδια σε σημεία της διαδρομής για να προσφέρουν αρκετό θέαμα σε όλους .
Mε την ένταξη της κατηγορίας στο φεστιβάλ τα χρηματικά έπαθλα που θα δοθούν σε όλους τους νικητές και νικήτριες των αγώνων ξεπερνούν τις 3200 ευρώ .
Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές των αγώνων του 8ου SMF θα έχουν για την χρονομέτρηση τους chip ηλεκτρονικής καταγραφής .
Ημερομηνία έναρξης εγγραφών ορίστηκε η 2 Ιανουαρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.