Μια γυναικεία ομάδα στο Bike Odyssey!

2023 views Leave a comment

Στο δυσκολότερο αγώνα που έχει γίνει ποτέ επί ελληνικού εδάφους, το 8ήμερο Bike Odyssey 2014 θα λάβουν μέρος οι αθλήτριες από τη Νότια Αφρική Nieuwoudt Heidi και Hayward Natalie Ann.

iman_team

Οι δύο αθλήτριες δήλωσαν συμμετοχή στον πολυήμερο αγώνα δημιουργώντας την 1η αμιγώς γυναικεία ομάδα με όνομα “Iman” θα πάρει μέρος στον αγώνα.

Οι δύο αθλήτριες έχουν δοκιμάσει τις δυνατότητες τους σε σκληρούς μονοήμερους και πολυήμερους αγώνες στην χώρα τους και τώρα ετοιμάζονται για τον πιο σκληρό αγώνα που έχουν πάρει μέρος ποτέ, όπως οι ίδιες δήλωσαν.

Να σημειώσουμε επίσης ότι και μια ελληνική γυναικεία ομάδα θα λάβει μέρος στον 3ήμερο αγώνα “3day Bike Odyssey” που θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με τα 3 τελευταία ετάπ του οχταήμερου Bike Odyssey.  Η ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες Κλαπανάρα Έλενα και Διακάκη Ελένη και έχει όνομα “Power girls“! Φυσικά δε χρειάζεται να πούμε πολλά για τις 2 αυτές αθλήτριες, καθώς οι διακρίσεις τους στον χώρο της ελληνικής ποδηλασίας μιλούν γι’ αυτές.

bo2013-klapanara diakaki

  katerina-elena

Το womenscycling.gr θα έχει πλήρη ρεπορτάζ από τον αγώνα και τις επιδόσεις των αθλητριών, καθώς θα παρακολουθεί από κοντά τον αγώνα ακολουθώντας τους αθλητές και τις αθλήτριες και στα 8 ετάπ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.