BikeOdyssey 2016: Hutin Catherine & Croce Axelle οι νικήτριες του 8ήμερου

1429 views Leave a comment

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το BikeOdyssey για το 2016. 15 ομάδες απ’ όλο τον κόσμο στον 8ήμερο αγώνα και 27 ομάδες στον 3ήμερο έλαβαν μέρος σε έναν από τους δυσκολότερους αγώνες ποδηλασίας βουνού στον κόσμο. Ο αγώνας φέτος ξεκίνησε από τη Σμίξη Γρεβενών και τερμάτισε στη Ναύπακτο μετά από 620 αγωνιστικά χιλόμετρα και πάνω από 20.000 μέτρα υψομετρικών διαφορών.

Στον 8ήμερο αγώνα φέτος έλαβαν μέρος 2 πολύ δυνατές γυναικείες ομάδες, μια Ελληνική και μια από τη Γαλλία. Την Ελληνική ομάδα με όνομα “Διαόλου Κάλτσες” την αποτελούσαν οι αθλήτριες Κλαπανάρα Έλενα και Διακάκη Ελένη ενώ τη Γαλλική με όνομα “LES CATAXELLES” οι Hutin Catherine & Croce Axelle.

5984-@

Από το 1ο κι όλας Στάδιο του αγώνα η ομάδα από τη Γαλλία έδειξε ότι θα ήταν πολύ δύσκολος αντίπαλος για τις έμπειρες Ελληνίδες αθλήτριες. Και πραγματικά τερμάτισαν τον αγώνα με διαφορά 3,5 ωρών περίπου και μάλιστα στην 6η θέση της γενικής κατάταξης.

Στην κατηγορία των ανδρών νικητές ήταν η ομάδα “Old cranks” των Κώστα Κωνσταντινίδη και Θωμά Παπαδόπουλου.

Τα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να τα δείτε εδώ: http://www.bikeodyssey.gr/el/plirofories/apotelesmata/96-8-days-overall-results.html

Ραντεβού τώρα για το BikeOdyssey 2017, για το οποίο η διοργάνωση έχει ήδη ανακοινώσει την ημερομηνία. Σας παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση:

“Το διάστημα 18-25 Ιουνίου ορίστηκε ως η ημερομηνία διεξαγωγής του Bike Odyssey για το 2017! Επίσης το 3-Day Bike Odyssey θα πραγματοποιηθεί στις 23-25 Ιουνίου 2017.

8 ημέρες – 7 στάδια & 1 πρόλογος – 620χλμ – 19.800μ υψομετρικές διαφορές για τη διάσχιση της μεγαλύτερης οροσειράς της Ελλάδας, την οροσειρά της Πίνδου!

O αγώνας θα έρθει την καινούρια χρονιά πιο ανανεωμένος και πιο συναρπαστικός από ποτέ! Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από αρχές Σεπτέμβρη.

Η ομάδα του Bike Odyssey έχει ήδη αρχίσει και εργάζεται πυρετωδώς και με ενθουσιασμό για τον αγώνα της επόμενης χρονιάς. To Bike Odyssey το 2017 θα γιορτάσει τα 5α του γενέθλια!

Εξάλλου το Bike Odyssey 2017 είναι η μεγαλύτερη μας πρόκληση! Πρέπει να ξεπεράσουμε το πήχη που όλοι εσείς μας βοηθήσατε να ανεβάσουμε! Το ραντεβού ορίστηκε!”

RELATED ITEMS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.