Μεσογειακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο για την Άντρη Χριστοφόρου

76 views Leave a comment

ΘΡΙΑΜΒΟΣ για την Κυπριακή Ποδηλασία στους Μεσογειακούς του 2018

Το πρώτο της μετάλλιο σε Μεσογειακούς Αγώνες πανηγύρισε η Κυπριακή ποδηλασία!
Η Άντρη Χριστοφόρου επιβεβαιώνοντας την ανοδική της πορεία στο άθλημα και καλύπτοντας την απόσταση των 18 χιλιομέτρων σε 25:12.10 κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης πίσω από δύο Ιταλίδες αθλήτριες και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο για την Κύπρο. Η διαφορά από την πρώτη ήταν στα 57 δευτερόλεπτα.
«Είμαι πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη για το μετάλλιο αυτό. Άργησε λίγο να έρθει, γιατί ήθελα να πάρω μετάλλιο και την Πέμπτη. Δεν τα κατάφερα προχθές, όμως σήμερα κατέκτησα το χάλκινο και είμαι πολύ ικανοποιημένη, αφού είναι και το πρώτο της ποδηλασίας σε Μεσογειακούς Αγώνες», είπε η ίδια.

Επόμενος της στόχος η διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβρη, στο οποίo θα λάβει μέρος και στον αγώνα δρόμου αντοχής και στην ατομική χρονομέτρηση.

Στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης ανδρών και στην απόσταση των 26 χιλιομέτρων οι Ανδρέας Μιλτιάδης ήταν 12ος με 32:26 και 14ος στον αγώνα αντοχης μετά από πτώση , ενώ ο Αλέξανδρος Αγρότης 18ος με 33:44 και 8ος στον αγώνα αντοχής σημειώνοντας επίσης τεράστια επιτυχία.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ανέβασαν ψηλά την Κύπρο μας και την κυπριακή ποδηλασία.

 

Πηγή: typos.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.