Με χορηγία του ΟΠΑΠ το ποδηλατοδρόμιο στα Χανιά

1204 views Leave a comment

Τη διάθεση του ποσού 400.000 ευρώ, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να τεθεί σε λειτουργία το ποδηλατοδρόμιο Χανίων, που βρίσκεται στο Καμπάνι Ακρωτηρίου, ανακοίνωσε  από τα Χανιά ο πρόεδρος της ΟΠΑΠ ΑΕ, Γιάννης Σπανουδάκης.

Ο κ. Σπανουδάκης, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκε τον χώρο και δήλωσε ότι «το διοικητικό συμβούλιο της ΟΠΑΠ ΑΕ αποφάσισε να χρηματοδοτήσει την αποπεράτωση των εργασιών για το ποδηλατοδρόμιο. Το έργο είχε ενταχθεί στα προολυμπιακά έργα του 2004, δεν ολοκληρώθηκε και τώρα ήρθε η ώρα να τελειώσει».Ο πρόεδρος της Εταιρείας σημείωσε ότι το ποδηλατοδρόμιο «θα δώσει μεγάλο στήριγμα στον αθλητισμό της Κρήτης και της χώρας, αλλά θα μπορεί να προσελκύσει και ξένους αθλητές που θα βρουν, λόγω και του κλίματος, έναν πολύ καλό χώρο προπόνησης».

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Χανίων, μετά την εξασφάλιση της χρηματοδότησης θα γίνει προσπάθεια, ώστε το ποδηλατοδρόμιο να λειτουργήσει μέσα στο καλοκαίρι.

 

Πηγή:womensports.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.