Ποδήλατα με την υπογραφή Gucci

1429 views Leave a comment

Mπορεί οι συλλογές της Frida Giannini να αποτελούν σημείο αναφοράς για τις τάσεις της μόδας αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι η σχεδιάστρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Gucci θα έμενε μόνο εκεί. Το τελευταίο project του οίκου ανακοινώθηκε πρόσφατα και ομολογούμε ότι μας φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Ο οίκος Gucci βλέπεις, συνεργάστηκε με την επί 126 χρόνια κορυφαία εταιρία στον χώρο της ποδηλατοποιίας, Bianchi για να δημιουργήσουν μια σειρά από ποδήλατα αφού όπως δήλωσε και η Giannini, «Το να ταξιδεύει κανείς με στυλ ήταν πάντα η καρδιά των σχεδίων του οίκου Gucci». 

Η ιδέα αυτή παρόλο που δεν είναι καινούρια (έχουμε δει και στο παρελθόν ποδήλατα που φέρουν διάσημες υπογραφές) μας έχει ενθουσιάσει γιατί όπως και να το κάνουμε αφενός το ιταλικό design είναι αξεπέραστο και αφετέρου και οι δύο εταιρίες είναι experts η κάθε μία στον τομέα της. Ενθουσιασμένος δήλωσε όμως και ο CEO της Bianchi, Bob Ippolito: «Η Bianchi είναι περήφανη που συμπεριλαμβάνεται στα χαρακτηριστικά ιταλικά brands που έχει επιλέξει η Gucci για να συνεργαστεί. Το όραμα της Frida Giannini μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε 2 νέα μοντέλα που είναι διαφορετικά και οι φανατικοί της ποδηλασίας θα τα ξεχωρίσουν αμέσως».

Τα ποδήλατα “Bianchi by Gucci” θα είναι διαθέσιμα σε 2 μοντέλα που έχουν τις χαρακτηριστικές κόκκινες και πράσινες γραμμές ενώ η Giannini έχει σχεδιάσει και τα αξεσουάρ που χρειάζονται σε κάθε περίπτωση!
Info: Τα ποδήλατα Bianchi by Gucci θα κυκλοφορήσουν σε συγκεκριμένες Gucci Boutiques σε όλο τον κόσμο και στο Bianchi Cafè&Cycles, το νέο concept store που σχεδίασε ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Bianchi, Salvatore Grimaldi
Πηγή:missbloom.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.