Οδηγίες εγγραφής στην ΠΕΠΑ

1600 views Leave a comment

Οδηγίες εγγραφής στην Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α)

Ι. Εγγραφή για πρώτη φορά στην ΠΕΠΑ

1. Αίτηση εγγραφής (την προμηθεύεστε από την ΠΕΠΑ ή από την ιστοσελίδα της, πατήστε αριστερά το κουμπί “κατέβασε το αρχείο”).
2. Εφάπαξ εγγραφή 5 ευρώ + Ετήσια συνδρομή 50 ευρώ = 55 ευρώ
3. Εμφανή φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.
4. Δύο μικρές έγχρωμες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας.
5. Μία πρόσφατη βεβαίωση γιατρού, παθολόγου ή καρδιολόγου (του τελευταίου τριμήνου). Μπορεί να δοθεί και φωτοτυπία της θεωρημένης από γιατρό αντίστοιχης φόρμας της ΕΟΠ.

ΙΙ. Ανανέωση περσινών δελτίων ΠΕΠΑ
– Ετήσια συνδρομή 50 ευρώ
– Βεβαίωση γιατρού, παθολόγου ή καρδιολόγου (πρόσφατη του τελευταίου τριμήνου). Μπορεί να δοθεί και φωτοτυπία της θεωρημένης από γιατρό αντίστοιχης φόρμας της ΕΟΠ.

Ειδικότερα για όσους ανανεώνουν δελτίο και αλλάζουν κατηγορία χρειάζονται και μία φωτογραφία τύπου αστυνομικής ταυτότητας αν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η παλιά λόγω φθοράς.
Οι κάτοχοι περσινών δελτίων ΠΕΠΑ που ανανεώνουν την εγγραφή τους χωρίς να αλλάζουν κατηγορία, θα διατηρήσουν τα δελτία που έχουν στη κατοχή τους και θα τα φέρουν για να προστεθεί ειδική επισήμανση ανανέωσης (αυτοκόλλητο).

Οδηγίες παράδοσης / αποστολής δικαιολογητικών και καταβολής χρημάτων

Τα παραπάνω δικαιολογητικά και χρήματα, μπορούν να δίνονται κάθε Δευτέρα και ώρες 20.30-22.00 στα γραφεία της ΠΕΠΑ που βρίσκονται Λιοσίων και Αχαρναίων Ιππέων

(http://www.ploigos.gr/?sessionid=2fac0a742f1cb42c921a74869c74a681)

Σε περίπτωση που δεν μπορούν να δοθούν αυτοπροσώπως, μπορούν να ταχυδρομηθούν στη διεύθυνση (ισχύει μόνο για τα δικαιολογητικά , όχι τα χρήματα):

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (Π.Ε.Π.Α.)
ΗΦΑΙΣΤΟΥ 25 ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
105 55 ΑΘΗΝΑ

Το απαιτούμενο χρηματικό ποσό, μπορεί να κατατεθεί στην Τράπεζα EUROBANK/ERGASIAS ΑΕ στο όνομα Πλέγας Φ. Χαράλαμπος – Κουρμπέτης Α. Χρήστος και στον αριθμό λογαριασμού 0026.0382.59.0100316896.
Αρκεί βέβαια να σταλεί απόκομμα κατάθεσης μετρητών.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΜΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
Διευκρίνισεις :
Τα δικαιολογητικά 3,4 και 5 χρειάζονται μόνο για τα μέλη που θέλουν να συμμετέχουν στις αγωνιστικές/αθλητικές εκδηλώσεις της ΠΕΠΑ και κατά συνέπεια, είναι 30 ετών και άνω (ΑΝΤΡΕΣ) ή 25 ετών και άνω (ΓΥΝΑΙΚΕΣ).
Σε περίπτωση οφειλής συνδρομών προηγούμενων ετών, υπάρχει δικαίωμα επανεγγραφής και πληρωμή της ετήσιας συνδρομής, διατηρώντας τον ίδιο αριθμό μητρώου αλλά το μέλος στερείται του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι για ένα χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.