Ποδήλατα για ανέργους από το Cyclist.gr και την Jamis Bikes

1114 views Leave a comment

To Cyclist.gr και η Jamis Bicycles όντας κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι στις δύσκολες συνθήκες που διανύουν πολλοί συνάνθρωποί μας προσφέρουν ένα μικρό χαμόγελο σε 10 «τυχερούς» άτυχους ανέργους δωρίζοντας 10 ποδήλατα city.

Το Cyclist.gr μέσω των καταστημάτων και του forum που διατηρεί έχει σα στόχο τη διάδοση της ποδηλασίας στην Ελλάδα και την παροχή των καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών και προϊόντων στους Έλληνες ποδηλάτες. Δρώντας πάντα σε αυτό το πλαίσιο έχει βοηθήσει πολλούς νέους ποδηλάτες όλων των ηλικιών να μπουν στο χώρο της ποδηλασίας, συμβουλεύοντας σωστά, οργανώνοντας βόλτες, προπονήσεις και ανοιχτούς αγώνες, σεμινάρια και ομάδα.
Η Jamis Bicycles είναι μια Αμερικάνικη εταιρία κατασκευής ποδηλάτων που ανήκει στην οικογένεια Iωάννου. Το Cyclist.gr και η Carine Joannou, ιδιοκτήτρια της εταιρίας και Ελληνίδα της διασποράς, αποφασίσαν σαν ένδειξη συμπαράστασης να συμβάλλουν από κοινού, ώστε κάποιοι συνάνθρωποί μας να αποκτήσουν ένα ποδήλατο που θα διευκολύνει τη ζωή τους.
10 ποδηλάτα Jamis διατίθενται δωρεάν, σε άτομα που έχει χτυπήσει η κρίση και αυτή τη στιγμή είναι άνεργοι. Το μόνο που απαιτείται από πλευράς των ενδιαφερόμενων είναι η αποστολή e-mail στο info@cyclist.gr με τα στοιχεία τους, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τη σημείωση “Για την κλήρωση ποδηλάτων Jamis” μέχρι τις 31/5/2012. Δεν χρειάζεται κάποιο άλλο αποδεικτικό παρά μόνο η επίδειξη της κάρτα ανεργείας κατά την παραλαβή των ποδηλάτων.
Επίσης παρέχεται ένας μεγάλος αριθμός ποδηλάτων στους Έλληνες καταναλωτές σε ειδικές τιμές ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και προσιτές στους Έλληνες.
Ελπίζουμε αυτή η μικρή προσφορά να βοηθήσει να χαμογελάσουν και να αποκτήσουν ποδήλατο κάποιοι άνθρωποι που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ειρήνη Μαντζουράνη
Υπεύθυνη Μarketing και Πωλήσεων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.