Προκήρυξη αγώνα αφιερωμένου στη μνήμη του Σπύρου Παπαγιάννη

1268 views Leave a comment

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ στις 2-06-2012 – 3ο HILL TIME TRIAL ΑΝΑΒΑΣΗ ΥΜΗΤΤΟΥ

Ο Π.Σ. ΚΡΟΝΟΣ Νίκαιας σε συνεργασία με τον ΠΕΣΑ ΑΣΤΕΡΑ Ζωγράφου και την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας διοργανώνει τον ποδηλατικό αγώνα δρόμου “3οHILLTIMETRIAL” Ανάβαση Υμηττού ΕΠΑΘΛΟ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ατομικής χρονομέτρησης απόστασης 10.3 Km στην κλασσική διαδρομή ανάβασης Υμηττού το Σάββατο 2/06/2012 και ώρα 15.00 στις κατηγορίες Open – Μάστερς – Κορασίδων – Νεανίδων – Γυναικών – Παίδων – Εφήβων και Ανδρών.

1.0 ΔΙΚΑΙΩΜΑ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1.1 Κατηγορία Open κάθε ενήλικος – κη άνω των 18 ετών με την επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου κρατικού εγγράφου που να αποδεικνύεται η ηλικία του μία ώρα πριν την εκκίνηση στην γραμματεία του αγώνα αφού πριν έχει στείλει με mail φόρμα δήλωσης ατομικής συμμετοχής που επισυνάπτεται έως την Πέμπτη 31/5/2012 και ώρα 18.00 αυστηρά. στο mailinfo@sptableware.gr

1.2 Στις επίσημες κατηγορίες ΕΟΠ όλοι οι κάτοχοι δελτίου αθλητικής ιδιότητας ΕΟΠ – U.C.I. έτους 2012 των κατηγοριών Μάστερ – Κορασίδων – Νεανίδων – Γυναικών – Παίδων –Εφήβων και Ανδρών με απεριόριστο αριθμό συμμετοχής ανά κατηγορία και Σωματείο μόνον με τις επίσημες εμφανίσεις των Συλλόγων τους, συμπληρώνοντας την συνημμένη φόρμα δήλωσης συμμετοχής έως την Πέμπτη 31/5/2012 και ώρα 18.00 αυστηρά αξιολογώντας την επιθυμητή σειρά εκκίνησης των αθλητών ανά κατηγορία καθώς επίσης τον εκπρόσωπο του σωματείου και το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας του εκπροσώπου στο mailinfo@sptableware.gr.

2.0 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

2.1 2-06-2012 Σάββατο ώρα 13.00 θα λειτουργεί η Γραμματεία του αγώνα στην περιοχή εκκίνησης μετά της διασταύρωση της οδού Κατεχάκη όπως το συνημμένο σχεδιάγραμμα, για την κατάθεση δελτίων, την παραλαβή των αριθμών, όπου θα είναι αναρτημένη και η οριστική startlist εκκίνησης.

2.2 Εκκίνηση κατηγορίας Open 15.00 αυστηρά και διαδοχικά οι κατηγορίες Μάστερς – Κορασίδων – Νεανίδων – Γυναικών – Παίδων – Εφήβων και Ανδρών ανά ένα λεπτό ανά αθλητή, υπάρχει πιθανότητα μεταξύ των κατηγοριών να υπάρξουν μικρά διαλλείματα.

2.3 Αθλητής που δεν θα παρουσιαστεί στην προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης ακλουθεί τους κανονισμούς όπως περιγράφονται στον τεχνικό οδηγό αγώνων.

2.4 Το startlist θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 1/06/2012 και ώρα 20.00 αφού έχουν οριστικοποιηθεί οι συμμετοχές όλων των κατηγοριών.

3.0 ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΕΠΑΘΛΑ

3.1 Στον τέλος των αγώνων με την ολοκλήρωση τους στον χώρο εκκίνησης.

3.2 Σε όλες τις κατηγορίες Ο – Μ – Κ – Ν – Γ – Π – Ε – Α

1ος – 2ος – 3ος Μετάλλιο & Δίπλωμα

3.3 Ειδικό χρηματικό έπαθλο 100,00 € στον πρώτο αθλητή – τρια που θα καταρρίψει το ρεκόρ της διαδρομής που κατέχει ο αθλητής της SPTABLEWAREPRO-CYCLINGTEAMMarkO’ Brien την 28-5- 2011 με χρόνο 27’26”. Το χρηματικό έπαθλο αθλοθετεί η οικογένεια του εκλιπόντος Σπύρου Παπαγιάννη.

4.0 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

4.1 Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. και της U.C.I., ο αθλητής-τρια υποχρεούται να βρίσκεται στον χώρο εκκίνησης 10’ λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης με ευθύνη του σύμφωνα με την οριστική startlist, σε περίπτωση απουσίας του εφαρμόζονται οι κανονισμοί μέχρι και του βαθμού του αποκλεισμού από τον αγώνα.

4.2 Στον αγώνα θα επιτραπεί η συνοδεία των αθλητών εκτός της κατηγορίας open και Master.

4.3 Ουδεμία ευθύνη φέρει ο διοργανωτής για τυχόν ατύχημα η φθορά ποδηλατικού υλικού.

5.0 ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη και τους κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η αγωνόδικος επιτροπή που έχει και το δικαίωμα τροποποίησης της προκήρυξης των αγώνων.

6.0 ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ζέγκλης Φώτης

Γεωργίου Δημήτρης

Κουμουνδούρου Φωτεινή

Λοιπές πληροφορίες

Παπάζογλου Παντελής Διοργανωτής 6947005060

Γεωργίου Ιάκωβος Διευθυντής αγώνων 6945973119

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.