Προκήρυξη 2ου αγώνα ARTEMIS MTB CUP 2012

826 views Leave a comment

2ος Αγώνας – ΚΕΡΑΤΕΑ 10-6-2012

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

H Αθλητική Ένωση «ΑΡΤΕΜΙΣ» με την τεχνική υποστήριξη της IRON TEAM, οργανώνει αγώνα ορεινής ποδηλασίας για ανεξάρτητους αθλητές, την Κυριακή 10 Ιουνίου, στην περιοχή Οβριόκαστρο σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης.

1. Δικαίωμα συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, έχουν όλοι όσοι είναι υγιείς και άνω των 16 ετών.
Επιτρέπεται η συμμετοχή μόνο με ποδήλατο τύπου Mountain Bike σε καλή μηχανική κατάσταση.
Η χρήση εγκεκριμένου τύπου κράνους ποδηλασίας είναι υποχρεωτική.

2. Διαδικασία δήλωση συμμετοχής
Όποιος επιθυμεί να συμμετάσχει στον αγώνα, θα πρέπει να δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή του στο http://www.activentry.com έως την Πέμπτη 7 Ιουνίου.
Το κόστος συμμετοχής θα πρέπει να έχει καταβληθεί εως την ημερομηνία λήξης των δηλώσεων συμμετοχής σε ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – 5026-056247-961
(ΙΒΑΝ GR49 0172 0260 0050 2605 6247 961) δικαιούχος Μαυροπάνος Ευάγγελος.
Προσοχή: Εγγραφή για την οποία δεν έχει καταβληθεί το αντίτιμο συμμετοχής δεν θεωρείται ολοκληρωμένη και δεν λαμβάνεται υπ’ όψιν!
Εκπρόθεσμες συμμετοχές μπορούν να δηλωθούν στη γραμματεία, την ημέρα του αγώνα (8.30-9.30 αυστηρά) με κόστος 25 ευρώ. Για τις εκπρόθεσμες συμμετοχές δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την επάρκεια των υλικών υδροδοσίας, gel, ηλεκτρολύτες, μπανάνες κλπ.
Για όσους έχουν δηλώσει εμπρόθεσμα την συμμετοχή τους, η γραμματεία θα κλείσει στις 10.00.
Η εκκίνηση θα δωθεί στις 10.30

3. Διαδρομή
Το σημείο της γραμματείας, εκκίνησης και τερματισμού είναι οι εγκαταστάσεις του ATTART OFF ROAD PARK.
Η διαδρομή αποτελείται από δασικούς δρόμους και μονοπάτια συνολικού μήκους περίπου 7 χιλιομέτρων.

4. Κατηγορίες – διάρκεια – κόστος
Άνδρες Α1: Έτος γέννησης: 1983-1996 4 γύροι 20 ευρώ
Άνδρες Α2: Έτος γέννησης: 1973-1982 4 γύροι 20 ευρώ
Άνδρες Α3: Έτος γέννησης: 1963-1972 4 γύροι 20 ευρώ
Άνδρες Α4: Έτος γέννησης: 1962 και πριν 4 γύροι 20 ευρώ
Γυναίκες Γ1: Όλες οι ηλικίες 2 γύροι 15 ευρώ
FUN: Όλες οι ηλικίες 2 γύροι 15 ευρώ

Εάν αθλητής ανήκει σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία, επιτρέπεται να συμμετάσχει σε μικρότερη. Π.χ. ένας αθλητής που κανονικά ανήκει στην κατηγορία Α2 μπορεί αν επιθυμεί να τρέξει στην κατηγορία Α1. Όμως, ένας αθλητής της Α1 κατηγορίας δεν επιτρέπεται να τρέξει στην Α2 μέχρι να φτάσει στην απαιτούμενη ηλικία.
Για να συμπληρωθεί κάθε κατηγορία χρειάζεται να έχει τουλάχιστον 5 συμμετοχές. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώνονται οι απαιτούμενες συμμετοχές, οι αθλητές της κατηγορίας αυτής μεταφέρονται στην επόμενη αντίστοιχη κατηγορία (π.χ. Άνδρες Α4 & Γυναίκες Γ1 πάνε στην Fun κατηγορία).

Οι κατηγορίες Α θα τρέξουν πρώτες και θα ακολουθήσουν μαζί οι κατηγορίες Γ και FUN.

5. Αποτελέσματα
Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά με αισθητήρες. Οι συνοδοί θα μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη του αγώνα από το μόνιτορ που θα είναι στη διάθεσή τους και θα εμφανίζονται δεδομένα για όλους τους συμμετέχοντες.
Παρακαλούνται όλοι οι αθλητές να φέρουν μαζί τους στη γραμματεία τη στιγμή της παραλαβής των αισθητήρων της χρονομέτρησης, ένα δημόσιο έγγραφό τους (ταυτότητα, δίπλωμα κλπ).

6. Έπαθλα
Τα έπαθλα που θα δοθούν είναι τα ακόλουθα:
Στον 1ο κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο και στους 2ο , 3ο μετάλλια.
Όλοι οι τερματίσαντες θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα

Ευ αγωνίζεσθε
Προτρέπουμε όλους τους συμμετέχοντες να δείχνουν σεβασμό στο συναθλητή τους. Οι πιο γρήγοροι, όταν επιθυμούν να προσπεράσουν τον προπορευόμενο αθλητή, καλό είναι να τον ενημερώνουν έγκαιρα. Ο δε προπορευόμενος, καλό είναι να δώσει προτεραιότητα στον αθλητή που επιθυμεί να τον προσπεράσει, όταν αυτό μπορεί να γίνει με ασφάλεια. Η εσκεμμένη παρεμπόδιση προσπέρασης είναι συμπεριφορά αντιαθλητική και δεν πρέπει να συμβαίνει σε έναν φιλικό αγώνα που στόχο έχει μόνο την ευχαρίστηση των συμμετεχόντων.

Κίνδυνοι
Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τον ενδεχόμενο κίνδυνο σωματικής βλάβης ή φθοράς εξοπλισμού από τη συμμετοχή τους στον αγώνα.
Με την υπογραφή της δήλωσης συμμετοχής, δηλώνουν παράλληλα ότι σε καμία περίπτωση δε θα στραφούν ή θα προβάλλουν απαίτηση εναντίων των διοργανωτών ή εκπροσώπων αυτών ή των χορηγών αν πάθουν υλική, σωματική ή ηθική βλάβη οι ίδιοι ή οι συνοδοί τους ή οποιοσδήποτε τρίτος εξ’ αιτίας τους από τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Καλή διασκέδαση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.