“Έφυγε” η Αγγελική Κουτσονικολή!

1589 views Leave a comment

Η μικρότερη αδερφή της βρισκόταν στην Πορτογαλία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ενημερώθηκε να επιστρέψει εσπευσμένα.

H Αγγελική Κουτσονικολή γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1989. Αρχικά έκανε στίβο στην ομάδα του Κερατσινίου. Το 2006 αποφάσισε να μεταπηδήσει στην ποδηλασία και την ομάδα του Πρωτέα. Είχε κάνει πανελλήνια ρεκόρ και είχε σημειώσει ουκ ολίγες πανελλήνιες νίκες. Ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας από το 2009. (Περισσότερα στο http://www.womenscycling.gr/2011/11/08/koutsonikoli/).

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

 

Ε.Ο.Π.

Με την αναγγελία της τραγικής απώλειας της ζωής της Πρωταθλήτριας Ελλάδος Αγγελικής ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΟΛΗ, ο Πρόεδρος το Διοικητικό Συμβούλιο, οι υπάλληλοι και το Τεχνικό προσωπικό της Ε.Ο. Ποδηλασίας εκφράζουν την βαθιά τους οδύνη και θλίψη τόσο στην οικογένεια, όσο και τους συγγενείς της.

Σε ένδειξη πένθους για την απώλεια της Πρωταθλήτριας, η Ε.Ο. Ποδηλασίας αποφάσισε να αναβάλλει όλα τα Τοπικά Πρωταθλήματα, καθώς και όλους τους άλλους αγώνες μέχρι και την Κυριακή 8/7/2012.

Για την ακριβή ημέρα και ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Σελίδες: 1 2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.