Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου

675 views Leave a comment
Δελτίο Τύπου ΣΕΓΑΣ

Παράλληλα με τον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στην κλασική διαδρομή θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου 2012.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν λήξει και σύμφωνα με τις δηλώσεις που έστειλαν οι Σύλλογοι αναμένεται στην γραμμή της εκκίνησης να βρεθούν 229 συνολικά αθλητές (191) και αθλήτριες (38).Η τριάδα των νικητών του περσινού πρωταθλήματος τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες έχουν δηλωθεί και αναμένεται να πάρουν μέρος και στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος (ΟΣΦΠ), ο Γιώργος Καραβίδας (ΑΕΚ), ο Δημοσθένης Ευαγγελίδης (ΟΚΑ Καβάλας) που ήταν οι περσινοί νικητές στους άνδρες δηλώθηκαν να αγωνιστούν και φέτος όπως και η τριάδα των γυναικών Σοφία Ρήγα (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος), Ντενίζ Δημάκη (ΓΑΣ Ιλισός) και Δήμητρα Ιορδανίδου (ΓΣ Ηρακλής).
Στον αναλυτικό πίνακα που βρίσκεται κάτω από το κείμενο μπορείτε να δείτε όλους τους δηλωθέντες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Οι αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπορούν να παραλάβουν τους αριθμούς τους στο από τo Ζάππειο Μέγαρο την Πέμπτη 8/11, 13.00 – 20.00, την Παρασκευή 09/11, 09.00 – 18.00 και το Σάββατο 10/11, 09.00 – 18.00.
Επισυνάπτουμε χρήσιμες πληροφορίες και αναλυτικές οδηγίες για τον αγώνα τις οποίες πρέπει να τηρήσουν οι συμμετέχοντες .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.