Premium Rush

2548 views Leave a comment

Αν ψάχνετε ταινία για το βράδυ, η “Έκρηξη Ανδρεναλίνης” (όπως είναι ο ελληνικός τίτλος της ταινίας “Premium Rush”) θα σας καθηλώσει με τα 85 λεπτά συνεχούς πεταλιού στους δρόμους της Νέας Υόρκης!

PremiumRush_DVD

Το story:

O Wilee είναι ένας από τους 1,500 couriers με ποδήλατο στο Manhattan, ο οποίος οδηγεί στο όριο, χωρίς φρένα. Ένας φάκελος όμως που μεταφέρει προκαλεί το ενδιαφέρον ενός διεφθαρμένου μπάτσου που ξεκινά μια ανελέητη καταδίωξη του Wilee σε ολόκληρη την πόλη, προκειμένου να τον εμποδίσει να τον παραδώσει. Πρωταγωνιστεί ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ σε αυτή την αναπάντεχα αγωνιώδη περιπέτεια καταδίωξης από τον Ντέιβιντ Κεπ, σεναριογράφο του “Spider-Man” κι ενός σωρό ακόμα  μπλοκμπάστερ.

premium-rush-movie-still-22

Η ταινία μας θύμισε πολύ την καταπληκτική ταινία Quicksilver (1986) με τοn Kavin Bacon. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ένα remake της. Εμάς μας άρεσε γιατί είναι μια ταινία με κεντρικό θέμα το ποδήλατο και οι πρωταγωνιστές φορούν και κράνος! Αν τη δείτε και δεν έχετε ακόμη ένα fixed, σίγουρα θα θελήσετε να πάρετε ένα!

 

161678

dania-ramirez-in-premium-rush-movie-4

 

Στην ταινία εμφανίζεται και η Kym Perfetto, γνωστή γυμνάστρια και πρώην Bike Messenger και ηθοποιός. Η Kym εκπαίδευσε και τους πρωταγωνιστές της ταινίας, μαθαίνοντάς τους τα μυστικά του να κινείσαι στη Νέα Υόρκη με ποδήλατο…

Kym_DSC3540-web   Screen-Shot-2012-08-23-at-2.31.33-PM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.