Ανεβαίνουν οι ρυθμοί προετοιμασίας για το 7ο S.M.F

1129 views Leave a comment

 7ο Sfendami Mountain Festival   S.M.F

                 20-21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ    2013

Το S.M.F – Sfendami Mountain Festival είναι ένα διήμερο εκδηλώσεων που διοργανώνεται κάθε χρόνο στα μέσα Απριλίου στην Σφενδάμη Πιερίας και για το 2013 επαναλαμβάνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η διάδοση αθλημάτων όπως είναι το ορεινό τρέξιμο και η ορεινή ποδηλασία η προσέλκυση αθλητών,παιδιών γονέων και θεατών σε ένα κοινό στόχο όπως είναι η αγάπη για τον αθλητισμό την φύση αλλά και την ανάδειξη τις ευρύτερης περιοχής .Διοργανωτής είναι ό ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ αστική μη κερδοσκοπική εταιρία με έδρα την σφενδάμη ,χώρος εκδηλώσεων είναι ο λόφος του προφήτη Ηλία, ένας χώρος που αρμόζει στο festival με δυνατότητα των συμμετεχόντων για ελεύθερη κατασκήνωση άμεση πρόσβαση στις διαδρομές των αγώνων αλλά και περισσότερες δράσεις από καινούριες δραστηριότητες. Ο Λόφος Προφήτη Ηλία.βρίσκεται 2,5 χιλ έξω από την Σφενδαμη. Διαθέτει τουαλέτες και ντουζιέρες με ζεστά νερά για αθλητές και κατασκηνωτές χώρους εστίασης και αναψυχής για όλους .

To Σώμα Εθελοντών   Σαμαρειτών Διασωστών–Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αναλαμβάνει την υγειονομική κάλυψη , ασφάλεια και επικοινωνία  της διοργάνωσης του 7o SMF sfendami mountain festival για τις 20-21  Απριλίου. Η έμπειρη ομάδα του τμήματος Κατερίνης  μαζί  με τα  μέλη της θα βρίσκεται για το διήμερο στον χώρο του προφήτη Ηλία και στην εξέλιξη των αγώνων του διημέρου θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία των διαδρομών για να επέμβουν όπου και όποτε χρειαστεί καθώς θα καλύψει και τις επικοινωνίες του διημέρου με τα άρτια τεχνικά καταρτισμένα μέλη του.

Oκταμελή αποστολή από την Ρουμανία   βρέθηκε  στην Σφενδάμη για τα γυρίσματα εκπομπής που θα προβληθεί στην χώρα τους με θέμα το  7o sfendami mountain festival και το ποδήλατο  από το PRO TV. Η αποστολή θα επιστρέψει τον Απρίλιο για να καλύψει το φεστιβάλ με αποστολή και αθλητών από την Ρουμανία

Για αυτά και άλλα πολλά όπως και για της εγγραφές που είναι σε εξέλιξη να  έχουν ξεπεράσει τις 160 και τις εταιρίες που έχουν δηλώσει παρουσία στο 7οsmf  έως τώρα να είναι περισσότερες των 18 ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.sfendami.gr

SMF2012__11_-1

SMF2012__1_

SMF2012__15_-1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.