Enduro mountain biking στη Σικελία

884 views Leave a comment

To Enduro(ND) είναι μια σχετικά νέα μορφή ορεινής ποδηλασίας που κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό  και στη χώρα μας και είναι ουσιαστικά ένας συνδιασμός  DH και cross country .

HBA_4166-620x413

To Enduro είναι απαιτητικό τεχνικά αλλά όχι σε υπερβολικό σημείο όπως το DH, έτσι ώστε να αποτελεί μια  πρόκληση ταυτόχρονα για αθλητές από τον χώρο της κατάβασης αλλά και από το cross country.

Οι αγώνες Enduro είναι εμπνευσμένοι από τους αγώνες αυτοκινήτου και τους αγώνες μοτοσυκλετών enduro, δημιουργήθηκαν για να καλύψουν το κενό μεταξύ των αγώνων DH και των αγώνων XC και απευθύνεται σε όλους τους αθλητές που περιλαμβάνει ο ευρύτερος χώρος του mountain bike, δίνοντας την ευκαιρία συμμετοχής και σε αθλητές που θέλουν να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα με πιό χαλαρούς ρυθμούς χωρίς την πίεση και το άγχος που έχουν οι αγώνες dh και xc, αφού σου δίνει την δυνατότητα να ξεκουραστείς ή να διορθώσεις κάποια πιθανά τεχνικά προβλήματα που παρουσιάζει το ποδήλατό σου  μεταξύ των “ειδικών διαδρομών”.

Ακολουθεί ένα βίντεο με την Pauline Dieffenthaler σε μια enduro διαδρομή στο ηφαίστειο Αίτνα της Σικελίας όπως καταγράφηκε από τους Gianluca Ricceri και Vittorio Plattania.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.