8ο SMF και UCI πάνε παρέα

1099 views Leave a comment

O κύβος   ερρίφθη!

Το  8o  SMF    Sfendami   mountain    festival   το  2014  ταξιδεύει παρέα  με την  UCI  (Παγκόσμια ομοσπονδία ποδηλασίας )

Στα γραφεία του  ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ του διοργανωτή  του  SMF βρίσκεται ο φάκελος με την έγκριση  της διοργάνωσης από τα κεντρικά  γραφεία της Ελβετίας  .

Ο αγώνας εντάσσεται επίσημα  για τον 2014  26-27 Απριλίου στο καλεντάρι της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδηλασίας  με χαρακτήρα  αγώνα  XCO    elit κατηγορία   C2 .

Και για να μην ανησυχούν όλοι οι φίλοι   fun της Σφενδάμης αυτοί που για 7 συνεχόμενα χρόνια στήριξαν το φεστιβάλ σαν κορυφαίο γεγονός στην Ελλάδα ορεινής ποδηλασίας  ο αγώνας open  42 χιλ και 23  χιλ.  που διοργανώνεται  θα παραμείνει όπως έχει .

Ο νέος αγώνας  XCOelite   C2   θα γίνει     το Σάββατο της πρωινές ώρες την 26 Απριλίου

Τώρα προέχει η προετοιμασία για να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών  μας  αλλά και να πάμε την ορεινή ποδηλασία στην Ελλάδα  ένα βήμα παραπέρα . Σε αυτήν την προσπάθεια μας είσαστε όλοι χρήσιμοι  με προτάσεις και  ιδέες που μπορείτε να στείλετε στην διοργάνωση .

Ως  διοργάνωση θα  κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες να έχουμε στο 8o    festival   τους καλύτερους   έλληνες  αθλητές όπως και  διεθνούς  κλάσεως για να παρέχουμε  υψηλό  ανταγωνισμό και   θέαμα  σε   όλους

Ενημερωθείτε για όλες της εξελίξεις  της διοργάνωσης  στο  www.sfendami.gr

smf-uci-logo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.