Antique Xpert 2013 – Η γιορτή του κλασικού ποδηλάτου

886 views Leave a comment

Στις 3 Νοεμβρίου το 2ο Antique Xpert

Το “Antique Xpert” είναι μία μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα εκδήλωση, με θέμα την ιστορία του αγαπημένου μας δικύκλου και τα ιστορικά μοντέλα. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο ποδηλατικό event, που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά την πρώτη πολύ επιτυχημένη προσπάθεια τον Οκτώβριο του 2012.

Η εκδήλωση έρχεται με σκοπό να αναδείξει την ποδηλατική ιστορία μέσα από την παρουσίαση ποδηλάτων αντίκα στο κοινό.

Ποδήλατα που βρέθηκαν ξεχασμένα σε κάποια αποθήκη και διατηρήθηκαν με κόπο, ποδήλατα που χρησιμοποιούνται μέχρι σήμερα και κουβαλάνε πάνω τους μεγάλη ιστορία -περασμένα από γενιά σε γενιά,  ποδήλατα που κάποτε χρησιμοποιούνταν για καθημερινές εργασίες και μετακινήσεις και τώρα έχουν συλλεκτική αξία. Αυτά τα ποδήλατα θα είναι οι πρωταγωνιστές στο «ΑntiqueXpert»!

Το AntiqueXpert θα είναι μία μοναδική ευκαιρία να αναβιώσουμε άλλες εποχές όταν το ποδήλατο είχε “άλλη χάρη”. Έκθεση ποδηλάτων, διαγωνισμός- καλλιστεία, παζάρι και ποδηλατική βόλτα είναι λίγα από τα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες www.mtbxpert.gr

A

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.