Ride4Women: “Ας τρέξουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο”

278 views Leave a comment

Με σύνθημα “Ας τρέξουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο”, η ΜΚΟ “Ride4Women” καλεί μικρούς και μεγάλους να παραβρεθούν την προσεχή Κυριακή 2 Ιουνίου στο Πάρκο ελευθερίας.

Στον χώρο του πάρκου από τις 10 το πρωί θα ενημερώνεται το κοινό για την πρόληψη και τους τρόπους διάγνωσης του καρκίνου τραχήλου της μήτρας αλλά και για την πρωτοβουλία κινητοποίησης μέσω της ποδηλασίας

Πρόκειται για το εγχείρημα μιας ομάδας ιατρών, 200 γυναικολόγων ογκολόγων, οι οποίοι προσπαθούν να αφυπνίσουν τους Ευρωπαίους «κάνοντας πετάλι» σε εννέα Ευρωπαϊκές πόλεις, διανύοντας συνολικά 1537 χιλιόμετρα διαδρομής με ποδήλατα.

Λόγω των επαναληπτικών εκλογών δυστυχώς δεν θα γίνει ποδηλατοδρομία όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί λόγω κολλήματος της αστυνομίας.

Όμως, όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν τα ποδήλατα τους σε ένδειξη συμπαράστασης στην ομάδα Ride4Women

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία του Συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. Αθηνών και της Α’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Γυναικολογικής Ογκολογίας, του Γ.Ν.Αλεξάνδρα.

Πηγή: cycle365.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.