Bike Odyssey 2019: Μια ακόμη ποδηλατική οδύσσεια ολοκληρώθηκε με επιτυχία!

394 views Leave a comment

Ένα ακόμα Bike Odyssey έφτασε στο τέλος του στις 23/7 στο γραφικό χωριό της Κάτω Τιθορέας, προσφέροντας για ακόμα μία φορά όμορφες αναμνήσεις, αμέτρητα στιγμιότυπα, συναισθήματα και συγκινήσεις!

Θριάμβευσε η ελληνική ομάδα AVRA των Σουβατζόγλου Γρηγόρη και Κουρμπέτη Ανέστη! Οι δύο αθλητές της ομάδας AVRA κατάφεραν να βγούν νικητές στα εφτά από τα εννιά stages του 9ήμερου Αγώνα του Bike Odyssey 2019. Ο συνολικός τους χρόνος έφτασε μόλις τις 29 ώρες και 38 λεπτά αφήνοντάς πίσω την ομάδα Bikeboard.at να τερματίσει δεύτερη με συνολική διαφορά 1,5 ώρα και τρίτη την SCHC TEAM POLAND με διαφορά περίπου 3 ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεικτή ομάδα “Pro Trener” με την Novikova Anna και τον Zamotin Oleg, όχι μόνο αντιμετώπισαν στα ίσα τις ανδρικές ομάδες, αλλά κατέκτησαν και την 6η θέση στη γενική κατάταξη!

Κατά τη διάρκεια αυτών των εννέα ημερών, οι αθλητές του αγώνα διέσχισαν το μεγαλύτερο κομμάτι του ορεινού όγκου της Πίνδου, γνώρισαν τοπία απαράμιλλης ομορφιάς και έκαναν φιλίες με ανθρώπους από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη.

Ωστόσο, πρόκειται για έναν πολύ απαιτητικό αγώνα με πολλές δυσκολίες και έντονες καιρικές συνθήκες. Οι πρώτες μέρες ξεκίνησαν με βροχές και χαλάζι και οι τελευταίες κατέληξαν με καύσωνα με τη θερμοκρασία να αγγίζει τους 40ο C, συνθήκες που προκάλεσαν με τη σειρά τους τις αποχωρήσεις ορισμένων αθλητών. Οι περισσότεροι εκ των συμμετεχόντων του αγώνα ωστόσο δεν το έβαλαν κάτω, αντιστάθηκαν  και μας προσέφεραν δυνατές αθλητικές στιγμές σε αυτή την ποδηλατική Οδύσσεια.

Η ημέρα έκλεισε με τις απονομές των αθλητών και την τελετή λήξης της διοργάνωσης! Οι συμμετέχοντες του αγώνα επιβραβεύτηκαν για την προσπάθειά τους και για την ολοκλήρωση της ποδηλατικής τους Οδύσσειας! Πλέον η ποδηλατική αυτή δοκιμασία έλαβε τέλος, και όλοι από τους αθλητές, τους διοργανωτές, τους εθελοντές και όλους όσοι βοήθησαν με ποικίλους τρόπους για την επιτυχία αυτής της διοργάνωσης, φεύγουν με πολλές αναμνήσεις και όμορφες στιγμές.

Περισσότερα για τον αγώνα, τα αποτελέσματα και πανέμορφα videos από τον αγώνα θα βρείτε στην ιστοσελίδα https://www.bikeodyssey.gr/el/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.